Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Vort dukkehus

Elna og Jennies dukkehus - et projekt under udarbejdelse...


 

Lidt om os...

 

 

Mor og mig foran dukkehuset, mens jeg er godt i gang med byggerod...

 

 

Mit navn er Jennie, min mor hedder Elna, og sammen er vi i gang med at kreere vor hel egen version af et dukkehus. Jeg bor i Esbjerg, Mor i Ribe, og af praktiske grunde har vi valgt at have hele halløjet i Ribe, hvor det langsomt former sig hen over årene.

Efterhånden er vi ved at have styr på alle tingene i huset, så vi nu til min store gru er ved at begynde på det punkt, hvor vi skal til at sætte vinduer i, lægge el i huset og tag på. Vi har hele tiden haft planer om at lave frontpaneldøre, der ligner fronten på et hus. Men efter i rigtig mange år at have haft dukkehuset stående "åbent" kan vi ikke bære, at når vi endelig bliver færdige med det, at det så nærmest skal sættes bag lås og slå. Så derfor har vi besluttet os for at sætte plexiglas foran. Dette er selvfølgelig rart at få afklaret, specielt rart for mig, der laver alt arbejdet, men alligevel ender vi jo så på et tidspunkt med et dukkehus,, der til syvende og sidst jo ikke ligner et hus, når man kan kigge direkte ind. For slet ikke at tale om, at vi havde en masse spændende planer med fronten og havde købt ind til en god del af det... "suk!". Desuden 
har vi planer om lidt fortov og grønt omkring huset samt naturligvis haven.

Min nevø Brian og jeg har fået savet ud til vinduer i siderne af reolen, så nu skal jeg til alt det praktiske med at få vinduerne til at passe i hullerne og diverse andre problemer, jeg måtte støde på. Desuden måtte Mor jo først tømme dukkehuset, før vi kunne komme igang, hvorefter jeg har bøvlet med at få det hele pakket ned.
Brian fik desuden fræset riller i alle hylderne/gulvene, hvor det er meningen ledningerne til loftslamperne på næste etage skal trækkes. Herefter skal der så laves en plade med "gulv", der dækker rillerne. Pyh, jeg bliver altså helt træt ved tanken! Men der er ikke andet at gøre, end at fokusere på ét skridt ad gangen, så det ikke kommer til at virke alt for uoverskueligt... for kors, hvor er det et mega-projekt!!!!!! Men nu er vi da endelig kommet i gang... Huset blev færdigtapetseret sidste år og jeg har lige lagt stuk og lister i hele huset.

  

 

Opdateret 10/11/2016

Besøg  
080013