Vi bruger Cookies!     

         
 X     
dukkehus

Elna og Jennies dukkehus - et projekt under udarbejdelse...


Links

Angie Scarr
Hvis man nogensinde vil se kunst inden for Fimo mini-mad, så skal man gå ind på hendes hjemmeside! Hun er så dygtig, at hun decideret tager imod udfordringer! Vi har købt en af hendes bøger om grønsager og brød, som vi har været i gang med at lege lidt med. Det er spændende, det er flot - og det er en udfordring!
http://angiescarr.co.uk/
Mette's Dukkehusside
Min første rigtige inspirationskilde! Når man studerer hendes dukkehus, er der vist ingen tvivl om, at hun er perfektionist. Herligt!
Ved at studere hendes dukkehus, kan man se i hvilken retning vores ambitioner går med henblik på vort eget dukkehus - men der er desværre langt igen...!
http://www.laurendz.dk/
Dukkehussiden
Kay Christensen's dukkehusside - den er guld værd! Der er simpelthen så mange tips, idéer og links, så man kan tilbringe dagevis bare med at studere den!
http://www.dukkehussiden.dk/
Dana of Miniature Art
For dukke-entusiasten...
http://www.miniatureart.com/
Cynthia Howe Miniatures
For dukke-entusiasten...
http://cynthiahoweminiatures.com/shop/
Dukketips
For dukke-entusiasten...
http://msatminidolls.minilists.com/projects.html
Jim's Dollhouse Pages
En guldklump af miniatureting lige til at printe ud...
http://www.printmini.com/
Miniseum
Mens Miniseum stadig lå i Auning, tog Mor og jeg til dukkehus-messe i, hvor der altid kom meget spændende udstillere. Jeg vil faktisk sige, at vi først rigtig kom i gang med vort dukkehus, efter vi første gang havde været i Auning og set alle de muligheder, der fandtes. Desværre er det nu flyttet til Maribo, så vi kommer næppe til det igen. "Suk!" Nåeh ja, det var godt, så længe det varede. Og nu kan vi stå på egne ben...
http://www.miniseum.dk/ 

 

 

Opdateret 29/09/2016

Besøg  
080013