Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Vore kikkasser

Elna og Jennies dukkehus - et projekt under udarbejdelse...


PROJEKTER UNDER UDARBEJDELSE:


Den orientalske stue


Den orientalske stue anno 2013 - under kraftig udvikling... Fotoet er med nogle af de ting, der ender derinde til sidst, efter at de fleste også lige skal have en omgang - "suk!". Men det begynder da at ligne noget!

 


Butik-kikkasse: Urmageren


Vores urmagerbutik er under udførelse og godt undervejs. Jeg savede en flot butiksfacade midt over (det var rent faktisk Mors forslag - jeg blev helt chokeret) og har måttet slibe og file, for at få en flot facon på kanterne. Vi skal have to butikker i stueetagen med entré imellem. Begge butikker bliver blændede, da man alligevel dårligt kan se ind i den højde. Samtidig giver det os mulighed for at have et opbevaringssted til diverse. Urene prøvede jeg at have færdig til Morsdag 2013, men jeg endte med at afsløre det før tid, så Mor selv kunne være med under udformningen af urene. De var meget spændende at nifle med, men et værre pilleværk. Da Urmageren absolut ikke er færdig endnu, er der stadig masser af arbejde i vente (surprise!), men jeg er kommet rigtig langt, så jeg synes da lige, at jeg ville servere en lille smagsprøve før det endelige resultat.


 

Riddersalen

Mor og jeg har i flere år talt om at lave en riddersal med konge, dronning og riddere i sværdkamp. Det hele startede med, at Mor havde fået de engelske kroner i miniformat foræret og som årene gik, begyndte vi at overveje, om vi ikke kunne integrere dem i vort "univers", i stedet for at de bare stod i en lille montre. Jeg var så hen ad vejen så heldig at falde over nogle flotte sværd på QXL, så vi har en rigtig god start... men bare selve "kulissen" bliver et mega-arbejde. Og som sædvanlig kan jeg ikke skrue energien sammen til det. Ærgerligt, for jeg brænder efter at komme i gang med dette spændende projekt! Men det kommer jo nok en gang... som med meget andet, har vi allerede fået købt ind til projektet, så det hele hænger på, om jeg kan komme i gang med det... æv!

 

Opdateret 28/04/2015

Besøg  
080013