Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Vort dukkehus

Elna og Jennies dukkehus - et projekt under udarbejdelse...


 

4. sal: Soveværelse og badeværelse

 

De to øverste etager har ikke elevator, men må gå en etage ned ad bagtrappen (som vi jo bare ved er der ) for at kunne tage elevatoren.

 

 

Badeværelset

 

Badeværelset anno 2016 - nu mangler jeg bare vinduet... samt at tænde for lyset!

Badeværelset skal have et special-vindue, jeg selv skal bygge. Jeg har forelsket mig lidt i idéen om et Art Nouveau-vindue, så jeg har været i gang med at lave research og lægge planer. Så må vi jo så se, om det lykkes som planlagt...

 

Fra soveværelset går vi ind i badeværelset. Ved badeværelset valgte vi at købe et relativt dyrt badeværelse, da praktisk taget alle de "billige" badeværelser på dette tidspunkt var meget "klumpede". Både Mor og jeg ville gerne have noget, der var lidt elegant, så vi købte et meget flot sæt, vist nok fra Schweiz. På messe havde vi købt nogle flotte overføringsbilleder, som jeg tilpassede og påførte vore nye badeværelseselementer, og vupti, så havde vi vort helt unikke badeværelse! Der er efterhånden ved at komme lidt facon på indholdet af badeværelset, kraftigt hjulpet på vej af et indkøb af hæklede pynteting, der passer i farven til resten og ser ustyrligt klædelige ud. Et stort vippespejl, købt ved en anden lejlighed i en kasse med forskellige ting til dukkehuset, viste sig pludselig at passe perfekt ind i hjørnet. Så det begynder da så småt at ligne noget.

Det gamle badeværelse - en del mindre

 

 

 

Opdateret 08/04/2017

Besøg  
079034